Philips myGarden Solar

Philips myGarden Solar: trendy tuinverlichting op zonne-energie

Bij mooi weer is er ’s avonds geen betere plek dan de tuin. U kunt vrienden uitnodigen voor een barbecue, een boek lezen op het terras of (voor de gelukkigen) een duik nemen in het zwembad.

Stijlvolle tuinverlichting is tegenwoordig een must. Helaas vergeten de meeste mensen het meestal. Gelukkig kunnen we altijd op Philips rekenen. Zij hebben een praktisch en stijlvol verlichtingssysteem met geïntegreerde zonnepanelen ontwikkeld: Philips myGarden Solar.

De kracht van zonne-energie

Het installeren van klassieke tuinverlichting is hard werken. Je moet een kanaal graven voor de bekabeling, de kabels aansluiten op elke lamp, een nieuwe aansluiting maken in de zekeringkast en zo verder. En het is niet erg flexibel. Het gevolg hiervan is dat veel mensen zich niet meer bezig houden met het installeren van dit soort verlichting in hun tuin.

Philips heeft echter een oplossing gecreëerd. Hun myGarden Solar-collectie heeft een geïntegreerd zonnepaneel.

Philips myGarden Solar geïntegreerd zonnepaneel

U heeft dus geen bekabeling nodig. Deze tuinverlichting werkt uitsluitend op zonne-energie. Er zijn verschillende voordelen:

U kunt de verlichting vinden waar u wilt: omdat u zich geen zorgen hoeft te maken over stroomkabels, kunnen de Philips myGarden Solar lampen overal worden geplaatst. Dit is ideaal om ze te plaatsen waar er geen stroomaansluiting is.
U verbruikt alleen groene energie: met deze myGarden Solar lampen maakt u ook moeder natuur gelukkig. Dankzij het geïntegreerde zonnepaneel werken ze op 100% zonne-energie.
Gratis elektriciteit: één enkele tuinlamp verbruikt niet veel energie, maar als u uw hele tuin wilt verlichten, merkt u al snel het verschil op uw elektriciteitsrekening. Met de Philips myGarden Solar tuinlampen heeft u geen extra energiekosten.
Tot 5 uur licht
Veel tuinverlichting op zonne-energie werkt maar een paar uur. Met het Philips myGarden Solar systeem kunt u echter tot 5 uur genieten van uw tuinverlichting.

Philips heeft dit bereikt door gebruik te maken van verschillende technologische innovaties. De myGarden Solar tuinlampen hebben een LED-diode. De lampen zijn zeer energiezuinig. Ze gaan direct aan en zorgen voor een geweldige lichtopbrengst. Bovendien is het zonnepaneel van uitstekende kwaliteit, waardoor meer zonlicht kan worden omgezet in elektriciteit. Tot slot zijn er verschillende energiebesparende functies beschikbaar, zoals een aan/uit-schakelaar en een bewegingsmelder.

Meer comfort in uw tuin
Gebruiksgemak staat centraal bij de Philips myGarden Solar-collectie. Enerzijds via het geïntegreerde zonnepaneel, waarmee u overal waar u wilt verlichtingsarmaturen kunt installeren, anderzijds via de unieke dag/nachtfunctie. Hierdoor wordt de buitenverlichting automatisch ingeschakeld als het donker wordt. Zo vergeet u nooit meer uw tuinverlichting aan te doen. Het is ook heel handig als u ’s avonds laat thuiskomt. Meer weten over Camerabeveiliging?

Philips myGarden Solar comfort

Designer tuinverlichting met behulp van zonne-energie
Philips zou Philips niet zijn zonder een focus op design. De myGarden Solar lampen zijn niet alleen praktisch, maar hebben ook een stijlvol design. Deze tuinverlichtingsarmaturen met geïntegreerde zonnepanelen hebben een tijdloze uitstraling. Ze passen in elke tuin, of het nu landelijk is of moderner.

Er is ook een uitgebreid assortiment waaruit u kunt kiezen. Ons assortiment omvat niet alleen de Philips myGarden Solar tuinzuilen, maar ook wandlampen in verschillende stijlen. Ontdek ze allemaal op onze website. Tot 15 augustus 2016 krijgt u ook een grote korting op alle zonne-artikelen.

Philips myGarden Solar promotie

Waarom kiezen voor Philips myGarden Solar?
Een paar redenen waarom deze tuinverlichting op zonne-energie een plaats verdient in uw tuin of op uw terras:

Er zijn geen elektriciteitskabels nodig, zodat u ze kunt lokaliseren waar u maar wilt,
Gratis elektriciteit dankzij het geïntegreerde zonnepaneel,
Gaat automatisch aan als het donker wordt of via de bewegingsmelder,
Trendy ontwerpen voor een scherpe prijs.

Tip Jablotron alarmsysteem